Wanneer? 16/06/2019

Locatie
De Postiljon Markt Lokeren

Kaart wordt geladen...


BCC Meeting Waasland – Lokeren van 16 juni 2019 .

Beste Corvette vrienden , bij deze nodigen Stefan en Katrien u vriendelijk uit voor de meeting WAASLAND – LOKEREN

We komen samen op de Markt in Lokeren waar we ons opstellen rondom de fonteinen .
We rijden de Markt op aan de hoek met de Durmelaan alwaar een rode C5 zal staan met de clubvlag. We verwachten jullie tussen 11u30 en 13u30 .
Rond de Markt is naar eigen keuze vrijblijvend ,iets te drinken of iets warm te eten in de Brasseries De Postiljon of er vlak naast in de Brasserie (ook van de Postiljon maar hier kan je croques krijgen ) Beide terrassen liggen vlak bij onze auto’s.
We vertrekken stipt om 14 uur omdat er politie assistentie gevraagd is .

Het eerste deel gaat naar onze enige tussenstop in Destelbergen , Bosheidestraat 7 .het familie Park Malter ( het vroegere circus Malter ) .
Verleden jaar bezochten we dit park ook reeds , maar het was heel slecht weer en wegens de storm werd toen het park gesloten . We hebben een stuk gemist toen, dus deze keer beter . We rijden van Lokeren via Overmere en Wetteren Over-Schelde . Het wordt een ritje van ca. 23km of zo een 35 minuten rijden .
De cafetaria staat ter beschikking met zelfbediening . We vertrekken hier rond 16u30 .

Tweede deel van de rit gaat via de R4 (ring rond Gent ) naar Gent Zeehaven waar we de Kennedylaan opgaan en de afslag Sint kruis Winkel nemen en doorrijden naar Wachtebeke via Mendonkdreef over de Baily brug. De afstand is 30 km en zal ons ook ongeveer 35 min. nemen.

We worden verwacht op onze eindstop bij de watersport vereniging ” Spanjeveer ” in Mendonk voor een heerlijke BBQ aan de waterkant . Voor elk 3 stuks (rundstournedos , brochette en gemarineerde kipfilet ) ;
Adres : Spanjeveerstraat 1A 9042 Gent ( Mendonk ) . We waren hier reeds verscheidene jaren te gast.

De kosten voor de BBQ bedragen 25 € per persoon , met twee maal Cava aperitief inbegrepen . Mogen wij u vriendelijk vragen op voorhand in te schrijven en uw deelname te storten op rekening nr BE33 3770 5367 1046 ten name van Katrien Stroobant zodanig dat het ten laatste op 7 juni op de rekening staat ( ivm Pinksterweekend ) .

De kantine van de club staat ter onze beschikking en we kunnen onze drankjes per groep noteren op een bestelbriefje .

Met vriendelijke groeten en tot dan ,

Stefan en Katrien Leyssens – Stroobant. met voorbereidende medewerking
van Eric Van Draege