Wanneer? 08/09/2024
10:0 am - 20:0 pm

Locatie
Restaurant Deauville

Kaart wordt geladen...


PERSBERICHT
CORVETTE ONTMOET MUSTANG IN EEN SPEKTAKEL VAN KRACHT EN STIJL
Middelkerke, 8 september 2024 – Op zondag 8 september komt er een ongelofelijk evenement naar Middelkerke dat autoliefhebbers niet mogen missen. We zijn verheugd om de unieke samenkomst van Corvette en Mustang eigenaren aan te kondigen op de Zeedijk, via de Paul Hoyouxstraat thv Restaurant Deauville. Deze bijeenkomst belooft een dag vol adrenaline, prachtige auto’s en onvergetelijke ervaringen te worden.
Deze samenkomst, die al decennialang een succesvol concept is, brengt eigenaren van Corvette en Mustang samen op één locatie. Vanaf 10u00 ’s ochtends worden de eigenaren verwelkomd op de Zeedijk, waar ze kunnen genieten van een ongelooflijke dijkanimatie. Er zullen speciale stands zijn gewijd aan de Corvette en de Mustang, waar bezoekers alles kunnen ontdekken over deze iconische auto’s. Daarnaast zal er ook een cateringstand zijn, met als hoofdsponsor het geweldige Brugse Zot bier.
Na de statische show, die begint om 10u00, krijgen de deelnemers de kans om de prachtige kuststreek en polderlandschappen te verkennen tijdens een adembenemende rondrit die om 14u30 van start gaat. Dit is de perfecte gelegenheid om de kracht en prestaties van deze legendarische auto’s op de proef te stellen, terwijl je geniet van het prachtige landschap dat België te bieden heeft.
Het hoogtepunt van de dag vindt plaats om 17u30, wanneer iedereen weer samenkomt op de Zeedijk voor een spannende tombola. Er zullen fantastische prijzen worden uitgereikt, niet alleen voor Corvette eigenaren, maar ook voor Mustang eigenaren. Daarnaast kunnen alle deelnemers genieten van gratis drankjes bij de cateringstand van Brugse Zot. Dit is de perfecte gelegenheid om te netwerken, nieuwe vrienden te maken en verhalen uit te wisselen over de ongelooflijke avonturen die deze auto’s hebben meegemaakt.
Dit evenement is open voor iedereen die een Corvette of Mustang bezit. Of je nu een fervent autoliefhebber bent of gewoon wilt genieten van een dag vol spektakel en prachtige voertuigen, Corvette Meets Mustang is de place to be. Mis deze unieke kans niet om de kracht, stijl en passie van deze auto’s te ervaren.
Voor meer informatie en updates over dit evenement, bezoek onze facebookpagina “Corvette meets Mustang” . We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Zeedijk in Middelkerke op zondag 8 september.
###
Over Corvette Meets Mustang:
Corvette Meets Mustang is een jaarlijks evenement dat eigenaren van Corvette en Mustang samenbrengt voor een dag vol plezier, avontuur en auto-liefhebberij. Dit evenement is een eerbetoon aan de kracht, stijl en passie van deze legendarische auto’s. Corvette Meets Mustang biedt de perfecte gelegenheid voor eigenaren en liefhebbers om te genieten van een dag vol spanning en onvergetelijke herinneringen.